RTTI methode Docentplus

KERN Wiskunde is dé nieuwe RTTI-methode wiskunde voor gymnasium/vwo+. Inhoud, organisatie, didactiek en vormgeving zijn afgestemd op gymnasium/vwo+. De leerdoelen zijn expliciet weergegeven en alle opdrachten zijn gericht op het leerdoel en voorzien van een RTTI-codering. In KERN Wiskunde staan de wiskundige concepten weer centraal. Deze concepten worden helder uitgelegd en vervolgens getraind met relevante wiskundige oefeningen en échte toepassingen. KERN Wiskunde daagt leerlingen uit, daarbij is er volop aandacht voor de schoonheid van het vak. U kunt werken met de boeken en de aanvullende licentie of volledig digitaal werken.

KERN WISKUNDE GYMNASIUM/VWO+ | KENMERKEN

  • échte wiskunde!
  • leerdoelgestuurd en volledig RTTI-gecertificeerd
  • de lat kan hoger voor elke leerling
  • focus op de kern van het vak
  • laat de schoonheid van wiskunde zien
  • expliciete aandacht voor rekenen en wiskundige begrippen
  • topkwaliteit voor een acceptabele prijs
  • exclusief voor gymnasium/vwo+
Prijs per jaar

* prijs o.b.v. intern boekenfonds bij afschrijving over 4 jaar

Probeer een gratis les van KERN Wiskunde gymnasium/vwo+ en vraag een demolicentie aan

KERN WISKUNDE GYMNASIUM/VWO+ | STRUCTUUR

Alle hoofdstukken hebben dezelfde structuur met een vast aantal paragrafen. Leerdoelen zijn expliciet weergegeven en worden op verschillende manieren aangevlogen. Alle opdrachten en toetsopgaven zijn relevant en gericht op het doel. Er is zeer veel aandacht besteed aan de formulering van uitleg en opdrachten. Daardoor wordt het vak toegankelijker voor de leerling zonder concessies te doen aan het niveau van de leerstof. De lesstof voor een leerjaar is afgestemd op het aantal lesweken.

Inkijkexemplaar KERN Wiskunde gym 1
Inkijkexemplaar KERN Wiskunde gym 2

KERN WISKUNDE GYMNASIUM/VWO+ | DIGITAAL AANBOD VOOR LEERLINGEN

Lesmethode Nederlands gymnasium | Bekijk nu KERN Nederlands

KERN Wiskunde gymnasium/vwo+ voorziet in een uitgebreid digitaal aanbod voor leerlingen. Er zijn twee verschillende licenties beschikbaar: de aanvullende licentie (voor gebruik naast het leeropdrachtenboek) en de boekvervangende licentie. In beide licenties zitten de uitlegvideo’s bij elke paragraaf en een ruim aanbod aan interactieve oefeningen voor de algebra hoofdstukken. De boekvervangende licentie bevat daarnaast ook nog het digitale leeropdrachtenboek.

Bij alle paragrafen van KERN Wiskunde gymnasium/vwo+ is een korte uitlegvideo beschikbaar. Deze uitlegvideo’s geven leerlingen de gelegenheid om vooruit of terug te kijken en de stof op elk gewenst moment en plaats uitgelegd te krijgen. De PowerPoints die de basis vormen voor de video’s, worden aangeboden in het docentenmateriaal, zodat u ze ook zelf kunt gebruiken en naar eigen voorkeur kunt aanpassen.

KERN Wiskunde werkt voor het digitale lesmateriaal bij de methode samen met AlgebraKiT! Met de interactieve wiskundesoftware van AlgebraKiT kunnen uw leerlingen eindeloos oefenen en krijgen ze directe feedback. Bij KERN Wiskunde wordt AlgebraKiT gebruikt bij de basisstof (algebra en statistiek) voor leerlingen die meer willen oefenen of willen afwisselen tussen oefenen op papier en digitaal.

KERN WISKUNDE GYMNASIUM/VWO+ | DIGITAAL AANBOD VOOR DOCENTEN

KERN Wiskunde gymnasium/vwo+ biedt gratis docentenmateriaal met daarin een docentenhandleiding, uitwerkingen, toetsen en PowerPoints.

Docenten die werken met de lesmethode, kunnen een docentlicentie rechtstreeks bij de educatief adviseurs bestellen. De docentlicenties zijn gratis. U kiest voor een aanvullende docentlicentie als uw leerlingen de aanvullende licentie gebruiken. Of u kiest voor de boekvervangende docentlicentie als uw leerlingen met de boekvervangende licentie werken. De docentlicenties geven toegang tot het docentenmateriaal en het aanvullende of het boekvervangende digitale lesmateriaal.

KERN WISKUNDE GYMNASIUM/VWO+ | LEARNBEAT

KERN Wiskunde werkt samen met Learnbeat voor gepersonaliseerd onderwijs. Als docent combineer je het boek én de digitale methode zoals jij dat wilt. De digitale methode bevat dezelfde inhoud als het boek. Daarnaast biedt de digitale versie van KERN Wiskunde in Learnbeat de volgende aanvullingen:

– Leerlingen kunnen oneindig oefenen met opgaven die aansluiten bij de methode, dankzij de randomizer van AlgebraKit
– Leerlingen kunnen de uitlegvideo’s van KERN Wiskunde ook in Learnbeat zelf bekijken, zo vaak en wanneer ze maar willen
– Als docent neem je veilig digitaal toetsen af die je makkelijk en snel (deels automatisch) nakijkt
– Als docent zie je de tussenstappen, voortgang en resultaten van elke leerling
– Arrangeer het lesmateriaal op de manier en in de volgorde die bij jou past

KERN WISKUNDE GYMNASIUM/VWO+ | AANBOD

Per leerjaar biedt KERN Wiskunde één leerboek met theorie en opdrachten, een oplossingenboek en een digitale licentie met uitlegvideo’s bij elke paragraaf en de AlgebraKiT om te oefenen. Er zijn geen werkboeken. Voor scholen die volledig digitaal willen werken is er uiteraard een boekvervangende licentie.

 

KERN WISKUNDE GYMNASIUM/VWO+ ONDERBOUW

LEERBOEK ISBN 9789492862549 KERN Wiskunde leerboek gymnasium/vwo+ 1  beschikbaar € 63,50
LEERBOEK ISBN 9789492862464 KERN Wiskunde leerboek gymnasium/vwo+ 2  beschikbaar € 63,50
OPLOSSINGEN ISBN 9789492862556 KERN Wiskunde oplossingenboek gymnasium/vwo+ 1 15/07/2020 € 12,50
OPLOSSINGEN ISBN 9789492862471 KERN Wiskunde oplossingenboek gymnasium/vwo+ 2 01/09/2020 € 12,50
LICENTIE ISBN 9789492862488 KERN Wiskunde licentie aanvullend gymnasium/vwo+ (naast het leerboek) beschikbaar € 9,50
LICENTIE ISBN 9789492862563 KERN Wiskunde licentie boekvervangend gymnasium/vwo+ (met digitale leerboek) beschikbaar € 24,95


DOCENTLICENTIES VOOR DOCENTEN DIE MET DE LESMETHODE WERKEN

DOCENT ISBN 9789493113206 KERN Wiskunde docentlicentie aanvullend havo/vwo/gymnasium onderbouw beschikbaar € 0,00
DOCENT ISBN 9789493113213 KERN Wiskunde docentlicentie boekvervangend havo/vwo/gymnasium onderbouw beschikbaar € 0,00

Ontvang de KERN Wiskunde nieuwsflits en blijf op de hoogte!

Ons KERN team

Wilt u meer weten over KERN Wiskunde gymnasium/vwo+ of een informatief gesprek aanvragen met onze educatief adviseurs? Ons KERN Wiskunde team komt graag met u in contact. Bel of mail ons gerust. Wij helpen u graag verder.

Samenwerkingspartners:

Staal & Roeland educatieve uitgeverij
Drillster
DocentPlus
Algebrakit